top of page

JULEBORDSMENYER 2016

 

 

 

TRADISJONELL JULEBORDSMENY - HELG/MIDTUKE (inkl mva)

 

NOK495,-/NOK395,- per person

 

Tradisjonell julebordsmeny inkluderer:

 

Gløgg ved ankomst.

Pinnekjøtt

Ribbe med sprø svor

Medisterkaker

Medisterpølser

Hjemmelaget rødkål

Rotmos

Sjysaus

Karamellfromage med cognackrem

Riskrem med skogsbærsaus

Kaffe

Lutefisk kan bestilles ekstra. kostnad pr. pers 50 kr.-

 

 

SPANSKINSPIRERT JULEBORDSTAPAS - HELG/MIDTUKE (inkl mva)

NOK450,-/NOK350,- per person

Spanskinspirert julebordstapas inkluderer:

Chorizopølse

Serranoskinke
Italiensk salami
Pastasalat med pesto, parmesan og bakt paprika
Gresk salat med fetaost
Hjemmelaget kjøttboller med tomatsaus
Fylt pimientos med fetaost
Røkt laks
Spansk omelett
Kyllingklubber ( varm)
Reker

Løkringer

Oliven

Dadler med bacon

Kyllingroulade

Lammerull og sylterull anretning

Scampi i Aioli

Røstipotet

Krepsehaler

Jule Ribbe med sprø svor (varm)

Ailio potetsalat

Pesto
Aioli
Sweet chili
Tzatsiki
Foccacia og smør

bottom of page