JULEBORDSMENYER 2016
TRADISJONELL JULEBORDSMENY - HELG/MIDTUKE (inkl mva)
NOK495,-/NOK395,- per person
Tradisjonell julebordsmeny inkluderer:
Gløgg ved ankomst.
Pinnekjøtt
Ribbe med sprø svor
Medisterkaker
Medisterpølser
Hjemmelaget rødkål
Rotmos
Sjysaus
Karamellfromage med cognackrem
Riskrem med skogsbærsaus
Kaffe
Lutefisk kan bestilles ekstra. kostnad pr. pers 50 kr.-
SPANSKINSPIRERT JULEBORDSTAPAS - HELG/MIDTUKE (inkl mva)
NOK450,-/NOK350,- per person
Spanskinspirert julebordstapas inkluderer:
Chorizopølse
Serranoskinke
Italiensk salami
Pastasalat med pesto, parmesan og bakt paprika
Gresk salat med fetaost
Hjemmelaget kjøttboller med tomatsaus
Fylt pimientos med fetaost
Røkt laks
Spansk omelett
Kyllingklubber ( varm)
Reker
Løkringer
Oliven
Dadler med bacon
Kyllingroulade
Lammerull og sylterull anretning
Scampi i Aioli
Røstipotet
Krepsehaler
Jule Ribbe med sprø svor (varm)
Ailio potetsalat
Pesto
Aioli
Sweet chili
Tzatsiki
Foccacia og smør