top of page

SELSKAPSMENY

 

Priser oppgitt under Hovedretter gjelder for

3 retters / 2 retters

Man setter sammen meny selv. 

Enkelte av hovedrettene kan serveres 2 ganger. Tillegg i pris 50.

FORRETTER

Andebryst m/druechutney, crostinis

Fiskesuppe

Skalldyrsuppe

Scampi i Aioli med salat

 

HOVEDRETTER

Lammeskank m/potetpuré

545,-/425,-

Ytrefilet med soppsaus, bakt potet

575,-/455,-

Baconsurret svinefilet med saltbakt småpotet

495,-/375,-

Kyllingbryst fylt med mozzarella, pestosaus og kokte småpoteter

475,-/355,-

Urtemarinert laks, kald dill saus og kokte poteter

475,-/355,-

Bakt kveite m/peanøttsaus og ris

575,-/455,-

                                       

 

DESSERT

Hvit sjokoladepanacotta

Apple crumble med vaniljesaus

Creme Caramell med marinerte tørkede frukter

Is med marinerte bær

bottom of page