SELSKAPSMENY
Priser oppgitt under Hovedretter gjelder for
3 retters / 2 retters
Man setter sammen meny selv.
Enkelte av hovedrettene kan serveres 2 ganger. Tillegg i pris 50.
FORRETTER
Andebryst m/druechutney, crostinis
Fiskesuppe
Skalldyrsuppe
Scampi i Aioli med salat
HOVEDRETTER
Lammeskank m/potetpuré
545,-/425,-
Ytrefilet med soppsaus, bakt potet
575,-/455,-
Baconsurret svinefilet med saltbakt småpotet
495,-/375,-
Kyllingbryst fylt med mozzarella, pestosaus og kokte småpoteter
475,-/355,-
Urtemarinert laks, kald dill saus og kokte poteter
475,-/355,-
Bakt kveite m/peanøttsaus og ris
575,-/455,-
DESSERT
Hvit sjokoladepanacotta
Apple crumble med vaniljesaus
Creme Caramell med marinerte tørkede frukter
Is med marinerte bær